Οι καλύτερες δίαιτες για απώλεια βάρους είναι αυτές που μπορείτε να κατανοήσετε και να εφαρμόσετε

Στρατηγικές Αδυνατίσματος

Κατά την εξέταση δίαιτες για απώλεια βάρους, ο σκοπός της κάθε δίαιτα είναι να προκαλέσει κάποιος να χάσουν βάρος. Ο στόχος αυτός φαίνεται αρκετά απλό. Όλα την διατροφή που πρέπει να κάνουμε είναι να υποκαταστήσει φτωχές σε θερμίδες επιλογές για επιλογές που δεν είναι μόνο χαμηλότερο σε θερμίδες, αλλά και πιο υγιεινό για την εκκίνηση. Επιπλέον, η διατροφή πρέπει να είναι αρκετά ευέλικτη ώστε να επιτρέψει την δίαιτα για να διατηρήσουν το βάρος τους σε μακροπρόθεσμη βάση.

Ας το παραδεχτούμε, δεν μπορείτε να πάτε μέσω σας ζωή που υφίστανται στο χυμό και καθαρτικό τσάι λεμόνι.

Το πρόβλημα με τη συντριπτική πλειοψηφία των διατροφών, ειδικά οι διατροφές μανίας, είναι ότι δεν πληρούν αυτά τα δύο «χρυσά πρότυπα» της δίαιτας. Χαμηλότερα σε θερμίδες και υγιέστερα τρόφιμα επιλογές. Εξαιτίας αυτού, τα άτομα που χρησιμοποιούν αυτές τις μανίας δίαιτες για απώλεια βάρους παραμένουν ανεκπλήρωτης, υποσιτίζονται και το πιο σημαντικό, το υπερβολικό βάρος. Αρκετά, ευτυχώς υπάρχει μια λύση.

Το καλύτερο για την απώλεια βάρους οι τις δίαιτες που συναντηθούν και να υπερβαίνει τα δύο πρότυπα που μίλησε για πάνω. Όταν αποφασίζουν ποια διατροφή είναι σωστό για σας, θυμηθείτε τις καλύτερες δίαιτες για απώλεια βάρους είναι όλα περιέχουν αυτά τα πρότυπα. Εδώ είναι μερικά πράγματα που ψάχνουν σε μια καλή διατροφή πρόγραμμα.

Δίαιτα και άσκηση, πάνε χέρι-χέρι

Ένα στοιχείο όλων των προγραμμάτων ποιότητας διατροφή είναι ένα πρόγραμμα της κανονικής άσκησης. Δεν μπορείτε να κρατήσει μακριά κάθε βάρους μπορεί να χάσετε κάνοντας δίαιτα χωρίς άσκηση. Αυτό είναι επειδή η άσκηση όχι μόνο καίει θερμίδες? επίσης, αυξάνει το μεταβολικό ρυθμό σας. Ένα υψηλότερο μεταβολικό ρυθμό που καίει θερμίδες πιο αποτελεσματικά και στην πραγματικότητα επιτρέπει

Μπορείτε να καταναλώνουν περισσότερες θερμίδες χωρίς κέρδος του βάρους. Με άλλα λόγια, η τακτική άσκηση διατηρεί το βάρος σας και να σας εμποδίζει να παχύνει.

Επικεντρωθεί στην απόκτηση της υγείας αντί για απώλεια βάρους

Τις καλύτερες δίαιτες για απώλεια βάρους είναι λιγότερο επικεντρώθηκε στην απώλεια βάρους. Αντ ‘ αυτού, ισχύουν για την εστίαση σε υγιεινό τρόπο ζωής αλλαγές που επιφέρει απώλεια βάρους ως παρενέργεια. Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά. Αντί να βασανίσει πέρα από έναν αριθμό, σκεφτείτε πόσο καλή νιώθεις, πόση ενέργεια που έχετε και πόσο καλός μπορείτε να δείτε. Ο στόχος της μια καλή διατροφή είναι καλύτερη συνολική υγεία, δεν λίρες την εβδομάδα.

Τρώνε για να ζήσετε και ζήστε καλά

Τις καλύτερες δίαιτες για απώλεια βάρους καταλάβει ότι το τμήμα ελέγχου είναι ένα μεγάλο κλειδί για την απώλεια βάρους. Τα τελευταία 20 χρόνια, το μέγεθος των μερίδων τροφίμων έχουν αυξηθεί κατακόρυφα. Όπως το μέγεθος των μερίδων που έχουν μεγαλώσει, έχουν τόσο συλλογική κοιλιές μας. Μια καλή διατροφή διδάσκει πώς να κάνει το τμήμα μεγέθη λογική, καθώς και η διδασκαλία πώς μόνο τρώνε μέχρι να ικανοποιηθεί. Σε αυτήν την ηλικία της “σούπερ μεγέθους” τα πάντα, που είναι ένα σημαντικό μάθημα για να μάθουν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *