Αγαπημένα προϊόντα αποτοξίνωσης και καθαρισμού

Healthy Juice

Η αποτοξίνωση και ο καθαρισμός είναι πολύ της μόδας αυτές τις ημέρες. Προϊόντα αποτοξίνωσης μπορεί να βρείτε σε κάθε κατάστημα που πουλάει τέτοια προϊόντα. Δεν είναι όλα τα προϊόντα αποτοξίνωσης ίδια. Για αυτό εδώ θα βρείτε τι πρέπει να ψάξετε όταν επιλέγετε ένα προϊόν καθαρισμού και αποτοξίνωσης.

Τα προϊόντα αποτοξίνωσης έρχονται σε όλα τα σχήματα, τις μορφές, και τα μεγέθη συμπεριλαμβανομένου: σε σκόνες, σε κάψουλες, σε ταμπλέτες, σε τσάι, σε ποτά, σε αυτοκόλλητα, σε διατροφές και σε κιτ. Τα καλύτερα προϊόντα αποτοξίνωσης είναι εκείνα που είναι βασισμένα σε ολόκληρα φυσικά συστατικά, σε αντίθεση με αυτά που περιέχουν χημικές ουσίες ή συστατικά δεν μπορείτε να προφέρετε. Τα προϊόντα αποτοξίνωσης έρχονται επίσης σε ένα ευρύ φάσμα τιμών, από κάτω των $10 σε πάνω από $100. Έτσι πρέπει να είστε σε θέση να βρείτε ένα που δεν θα σας βγάλει από τον προϋπολογισμό σας. Μερικά προϊόντα αποτοξίνωσης έχουν επίσης μια χρηματική εγγύηση, έτσι ακόμα κι αν κοστίζει λίγο περισσότερο από εσείς ανέμειναν, αξίζει να το δοκιμάσετε.

Τα προϊόντα αποτοξίνωσης και καθαρισμού επίσης δημιουργούνται για έναν συγκεκριμένο σκοπό, όπως: για να φτιάξτε μυς, να καθαρίστε το ήπαρ, να καθαρίσετε το έντερο, , να καθαρίσει το αίμα, κ.λπ. Επομένως, είναι σημαντικό να διαβάσετε τις ετικέτες προσεκτικά πριν το επιλέξετε για να εξασφαλίσετε ότι παίρνετε τον τύπο που χρειάζεστε.

Η γεύση είναι ένας άλλος σοβαρός παράγοντας όταν επιλέγετε ένα προϊόν αποτοξίνωσης η καθαρισμού, ειδικά όταν είναι σε μορφή σκόνης, χυμού η τσαγιού. Κατά την έρευνα για προϊόντα αποτοξίνωσης να ψάξετε για προϊόντα που έχουν πάρει καλές κριτικές για την γεύση από τους χρήστες. Γιατί εάν δεν είναι γευστικό πιθανότατα δεν θα το χρησιμοποιήσετε για μεγάλο διάστημα.

Τα περισσότερα προϊόντα αποτοξίνωσης χρειάζονται από 30 έως 90 ημέρες για να απαλλάσσουν το σώμα σας από τις βλαβερές τοξίνες. Εάν ένα προϊόν ισχυρίζεται ότι μπορεί να το καθαρίζει στο λιγότερο χρόνο από αυτό, να είστε δύσπιστος. Επίσης, να είστε δύσπιστος για οποιωνδήποτε προϊόντων που δεν είναι εντελώς φυσικό. Ένα συγκεκριμένο συστατικό για να προσέξει είναι ο βεντονίτης (bentonite) επειδή περιέχει το αργίλιο. Ο σκοπός της αποτοξίνωσης είναι να απελευθερώσει το σώμα από τα βλαβερά μέταλλα και όχι να τα προσθέσει.

Όπως πάντα, να είστε προσεκτικοί στην προσπάθεια για να επιλέξετε το αγαπημένο προϊόν αποτοξίνωσης και καθαρισμού. Να είστε προσεκτικός με τα “δωρεάν προϊόντα” και της “δωρεάν δοκιμές”, γιατί κρύβουν πολλούς κινδύνους.. Εάν μια ιστοσελίδα ζητήσει τα στοιχεία της κάρτα σας για να σας στείλει το δωρεάν προϊόν τότε θα συνεχίσει να χρεώνει την κάρτα κάθε μήνα χωρίς ειδοποίηση και κάνοντας σχεδόν αδύνατον την ακύρωση του.

Μετά την έρευνα για το αγαπημένο σας προϊόν αποτοξίνωσης είναι καλό να ακολουθήστε και μια φυσική δίαιτα αποτοξίνωσης και καθαρισμού. Υπάρχουν διάφορες δίαιτες αποτοξίνωσης και καθαρισμού που χρησιμοποιούν ωμές τροφές που πιθανός έχετε στο ψυγείο σας, τα οποία όταν λαμβάνεται κατάλληλα μπορεί να σας δώσουν τα επιθυμητά αποτελέσματα χωρίς να ξοδέψετε μιας περιουσία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *