Άσκηση και απώλεια βάρους – τα χρυσά κλειδιά

Βάροι

Το ανθρώπινο σώμα είναι ένα θαυμάσιο πράγμα. Να έχει προσαρμοστεί πάνω από εκατομμύρια χρόνια να το περιβάλλον γύρω μας.

Το σώμα έχει συνέχισε να αναπτύσσεται μέσα από τη ζέστη και κρύο, το σκοτάδι και το φως και γιορτής και την πείνα. Είναι αυτό το τελευταίο σύνολο των συνθηκών που είναι πιο σημαντικό για τα άτομα που προσπαθούν να αδυνατίσετε μέσω της άσκησης και την απώλεια βάρους.

Γιατί? Το σώμα έχει μάθει να συσσωρεύουν ενέργεια στους χρόνους του λιμού. Όταν πέφτει η πρόσληψη τροφής, το σώμα δεν γνωρίζει, και δεν ενδιαφέρεται, αν είστε να κάνει δίαιτα ή απλά δεν μπορούν να βρουν αρκετή τροφή. Στο σώμα, μια σταθερή πτώση σε θερμίδες σημαίνει ένα πράγμα – την χρόνος επιβίωσης, το μωρό!

Υπό αυτές τις συνθήκες, το σώμα αρχίζει να συσσωρεύουν λίπος σωμάτων ως είδος ασφαλιστήριο συμβόλαιο κατά τις επόμενες δύσκολες στιγμές. Αν την πρόσληψη θερμίδων μειωμένη σημαίνει ότι κάτι έχει να πάει weight-wise, το σώμα σίγουρα δεν είναι να εγκαταλείψουμε ότι η ασφάλιση. Με κανέναν τρόπο. Αντ ‘ αυτού, το σώμα θα αρχίσει να θυσιάσουμε την υγιή μυϊκό ιστό.

Έτσι, με περισσότερες διατροφές μανίας ή/και συντριβή, δεν είναι λίπος που χάνεται, την υγιή ιστό.

Μόλις πρόσληψη τροφής αυξάνεται και πάλι, ακριβώς όπως κάνει πάντα με αυτά yo – yo δίαιτες, το σώμα ευτυχώς αρχίζει επανάκτηση όλα αυτά χαμένο μυϊκό ιστό και, το μαντέψατε, όλο το βάρος που χάνεται πηγαίνει δεξιά πίσω. Αυτός είναι ο λόγος άσκηση και βάρος απώλεια πρέπει να είναι εταίροι σε οποιαδήποτε επιτυχημένη μακροπρόθεσμη πρόγραμμα απώλειας βάρους.

Άσκηση και βάρος απώλεια εργασίας χέρι-χέρι με την εξελικτική προσαρμογές του σώματος να εξασφαλίσει την επιτυχή και υγιεινά βάρος απώλεια.

Τακτική άσκηση αυξάνει το μεταβολισμό του σώματος, έτσι ώστε οι θερμίδες καίγονται πιο αποτελεσματικά. Οχι μόνο αυτό, αλλά θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα. Δεν έχετε να είναι εκπαίδευση για έναν μαραθώνιο για να απολαύσετε τα καλά συναισθήματα που έρχονται με κάποια μέτρια άσκηση.

Όταν αυξάνεται το μεταβολικό ρυθμό σας, με τη σειρά του, αυτό στέλνει ένα σαφές μήνυμα στο Σώμα ότι οποιαδήποτε μείωση της πρόσληψης τροφίμων δεν είναι αιτία ανησυχίας. Το σώμα αντί αποδίδει σωστά τις πτώση σε θερμίδες με την αυξημένη δραστηριότητα που προήλθε από την τακτική άσκηση. Υπό αυτές τις συνθήκες, το σώμα δεν συσσωρεύουν λίπος όπως ένας φιλάργυρος. Αντ ‘ αυτού, καίει το λίπος σωμάτων, όπως δεν υπάρχει αύριο σε μια προσπάθεια να συμβαδίσει με τη ζήτηση για ενέργεια.

Το αποτέλεσμα είναι φυσικά αποτελεσματική αδυνάτισμα. Το βάρος ξεκολλήσει και να μένει μακριά. Αυτό γιατί είναι άσκηση και απώλεια βάρους είναι το κλειδί για την επιτυχημένη δίαιτα. Αυτό φυσικά υγιές σύστημα έχει εργαστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν υπάρχει κανένας λόγος να θεωρηθεί ότι πρόκειται να σταματήσει οποιαδήποτε στιγμή σύντομα.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *