Η δίαιτα Atkins δεν είναι πραγματικά εύκολη

Δίαιτα Πλούσια σε πρωτεϊνες

Μπορείτε εύκολα να είστε βαρεθεί με τις επιλογές περιορίζονται σε υδατάνθρακες, αλλά θα πάρει καλύτερα, φτάνοντας τα τελευταία δύο στάδια. Ο γιατρός σας μπορεί να εξηγήσει την πιθανή διακινδύνευση που σχετίζεται με την δίαιτα Atkins. Το σχέδιο δίαιτα Atkins είναι εύκολο, αλλά αν μείνετε με αυτό τα αποτελέσματα θα σας καταπλήξει. Μια διαδικτυακή έρευνα για δίαιτα Atkins θα αποφέρει εκατοντάδες αποτελέσματα.

Η δίαιτα Atkins προσπαθεί να ξεγελάσει το σώμα σας να καίει λίπος για ενέργεια αντί για υδατάνθρακες. Αν οι αντιδράσεις είναι πραγματικά ενοχλητικό να πρέπει να αναζητήσουν θεραπεία. Μπορείτε να βρείτε τρόπους για να διευκολύνει αυτές τις αντιδράσεις, στο Διαδίκτυο και σε βιβλία για δίαιτες χαμηλών υδατανθράκων.

Μπορείτε να ζαλιστώ, να έχουν κράμπες, και άλλες φυσικές συνέπειες λόγω των αλλαγών στη διατροφή σας. Είναι δυνατόν να διευκολύνουν την ζάλη και κράμπες. Υπάρχουν πράγματα που μπορεί να γίνει για να διευκολύνουν την ταλαιπωρία της κράμπες στα πόδια και άλλα συμπτώματα. Θυμηθείτε τα μέταλλα, όπως κάλιο, να ξεπλυθεί από το σύστημά σας γρήγορα.

Πάρτε ένα χιλιοστόγραμμο 90 συμπλήρωμα αντί μια μπανάνα για να αντικαταστήσει το κάλιο. Ανακούφιση από τα συμπτώματα, θα πρέπει να γίνει αισθητό σε περίπου μία ώρα. Ενώ Atkins ακολουθήστε αυτές τις προτάσεις για τη διατήρηση της υγείας. Παρακάτω αναφέρονται μερικές προτάσεις που μπορεί να σας βοηθήσει να περάσει ο χρόνος που χρειάζεται το σώμα σας να προσαρμοστεί στη διατροφή.

Αν σας απώλεια βάρους επιβραδύνει ή σταματά πριν είστε κοντά στο στόχο βάρος, να ελέγξετε πόσες θερμίδες που παίρνετε σε. Νερό είναι επίσης αναγκαίο να τα νεφρά σας λειτουργεί σωστά. Πίνοντας αρκετό νερό ώστε να ισούται με το ήμισυ το σωματικό σας βάρος θα σας κρατήσει από την κουζίνα και σε ένα άλλο δωμάτιο όλη την ημέρα. Δεν πίνετε αρκετό νερό, μπορεί να οδηγήσει σε συσσώρευση της κετόνες, η οποία μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ζυγίζοντας τον εαυτό σας περισσότερο από μία φορά την εβδομάδα θα εμποδίσει μόνο τον εαυτό σας. Εάν δεν μπορείτε να δείτε μια πτώση σε ίντσες και λίρες, ελέγξτε για κρυφό υδατάνθρακες και τα σάκχαρα. Θα αισθανθείτε το καλύτερό σας όταν τρώτε τη σωστή ποσότητα των υδατανθράκων. Βεβαιωθείτε ότι οι υδατάνθρακες που τρώτε είναι ασφυκτικά γεμάτη από θρεπτικά συστατικά. Η ζάχαρη είναι εκτός ορίων για τη διατροφή Atkins. Τακτική άσκηση βελτιώνει τη γενική υγεία σας.

Beware των υποσχέσεις ότι θα χάσετε βάρος χωρίς άσκηση τεράστιες ποσότητες. Μετατροπή της τροφής σε ενέργεια πιο γρήγορα με την άσκηση. Προσπάθεια για μια ισορροπία στην άσκηση, αν είστε λίγο κουρασμένοι μετά από μια περίοδο λειτουργίας, τότε μάλλον δεν κάνει αρκετά, και αν είστε πολύ κουρασμένος για να μετακινήσετε το πιθανόν το έκανες πάρα πολύ.
Ο γιατρός μπορεί να πει εάν σας άσκηση θέση άλγη και πόνοι είναι φυσιολογικό ή όχι. Να αποκομίσουν το μέγιστο όφελος από σας άσκηση και δίαιτα, σιγά-σιγά να οικοδομήσουμε σας ρουτίνα. Μην πάρτε περισσότερο από τις συνιστώμενες δόσεις του κάθε συμπλήρωμα χωρίς την συγκατάθεση του γιατρού σας. Εάν είστε στον πειρασμό να εξαπατήσει, έλεγχος περιοδικό σας θα σας θυμίσω τι συνέβη την τελευταία φορά που κάνατε.

Μερικοί άνθρωποι υπερφαγία και μερικά φάει μόλις και μετά βίας τίποτα όταν κάτω από την πίεση, καταγραφή τι τρώτε θα εξηγήσει την απώλεια βάρους ή κέρδος. Αν πάτε από το πρόγραμμα, δεν τον εαυτό σας χτύπησαν, μόνο να επανέλθει σε τροχιά όσο το δυνατόν συντομότερα. Τίποτα σημαντικό πρέπει να δηλωθούν, γιατί καλά πράγματα σας επηρεάζει πάρα πολύ.

Γνωρίζοντας ότι έχετε να απαριθμήσω όλα είναι σημαντικό ειδικά για τους διαβητικούς έτσι μπορούν να δουν πώς τα τρόφιμα επηρεάζουν τους είτε την αρνητική ή θετική. Καταγραφή τα επίπεδα ζάχαρης αίματός σας στην εφημερίδα είναι κάτι το προφανές. Αυτόν τον τρόπο θα σας διδάξει να αναγνωρίζουν μοτίβα όπως όταν σας επίπεδα είναι υψηλότερη ή χαμηλότερη.

Και ο γιατρός σας να χρησιμοποιήσετε τις εγγραφές να αναγνωρίσει τι έχετε κάνει ακριβώς και να το αξιοποιήσουμε. Προσπαθήστε να επιλέξετε τα τρόφιμα που γίνονται από αλεύρι ολικής αλέσεως. Αν σας απώλεια βάρους πάγκους ή επιβραδύνει σημαντικά, δοκιμάστε την εξάλειψη όλα καφεΐνη. Έχοντας βραχυπρόθεσμοι στόχοι θα σας κρατήσει παρακινημένους.

Το ποσό θα χάσετε σε μια εβδομάδα ή ένα μήνα δεν είναι τόσο σημαντική όσο μια σταθερή βάρος απώλεια. Χάσει περισσότερο βάρος από ό, τι δηλαδή δυνητικά επικίνδυνες. Yo-yo που κάνει δίαιτα, απώλεια βάρους και το πίσω για να βγούμε από την starvations λειτουργία, από απώλεια, κ.λπ., μπορεί να είναι τόσο επικίνδυνη όσο η ύπαρξη υπέρβαρη.

Με τη δίαιτα Atkins, έχετε τη φάση συντήρησης για να χρησιμοποιήσετε για το υπόλοιπο της ζωής σας, ώστε να μην χρειάζεται να επιστρέψουν στις παλιές. Μόνο χρήση δίαιτες που δείχνουν μια αργή, μέτρια απώλεια βάρους και πιθανώς κάποια θρεπτικά συμπληρώματα. Έτσι το στοιχείο της μια ασφαλή διατροφή εφαρμόσιμη είναι ισορροπημένα γεύματα, άσκηση και συμπληρώματα.

Δεν είναι όλα τα συμπληρώματα μπορεί να κάνει ό, τι ισχυρίζονται, έτσι κάνετε την εργασία σας προτού να αγοράσετε. Όλα τα φυσικά συστατικά έχουν ένα πλεονέκτημα. Συμπληρώματα και φάρμακα συχνά δεν ανακατεύουμε καλά, θα μπορούσε να είναι μια καλή ιδέα να ληφθούν χωριστά λίγες ώρες χώρια. Δεν θα χρειάζεστε συμπληρώματα εάν είναι καλά ισορροπημένη διατροφή σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *